Automate your Marketing
with Womplify




 
My Danish's Gallery

By: family homestay

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  >  >>]    [Archive]
Monday, 2-Aug-2010 19:35 Email | Share | | Bookmark
Pakej Hamper dan Gift Ramadhan dan Aidilfitri

pakej bakul 4 segi
pakej bakul bulat
pakej luvly vase
Istimewa bulan Ramadhan dan aidilfitri, kami menerima tempahan hamper untuk
korporat dan individu dari harga rendah hingga eksklusif. Tempahan bersesuaian
dengan budget juga diterima. Penghantaran percuma sekitar Kota Bharu dan
Pengkalan Chepa dan caj dikenakan utk penghantaran ke lain2 tpt.





Lain2 pakej juga ada di sini...http://www.luvlyderdap.blogspot.com


Saturday, 27-Jun-2009 02:13 Email | Share | | Bookmark
Kini aktif di casaabadi.com

Salam hai...

Lamanya tak menjenguk fp...diam tak diam..dah hampir setahun....Apa tidaknya...last entry Birthday si Danish...dan tak berapa hari lagi pun...nak celebrate his 3rd brithday plak

So, many things happen during this period of time...sampai tak sempat langsung nak update fp. Kesibukan dengan tugasan kerja di pejabat...family project ...dan dalam kesibukan itu...awal tahun 2009 kami kehilangan insan yang amat kami sayangi...dengan kepulangan Allahyarham Ayahanda (Tok Bah) yang amat kami cintai kembali ke rahmatullah secara mengejut kerana serangan sakit jantung...dan seterusnya...pemergian insan-insan yang paling rapat dengan arwah...Pun begitu....sehingga kini kami amat terasa kehilangannya...jiwa dan semangatnya..nasihat dan tunjuk ajarnya..kenangan indah bersamanya....seolah-olah masih terasa arwah masih sentiasa ada bersama kami...dan begitulah selamanya hendaknya...

Walau apa pun dugaan yang melanda..hidup mesti diteruskan jugak.....kami harus kuat mengharungi hidup. Setidak-tidaknya..untuk merawat kesedihan bonda kami (Tok Mi), si adik bongsu (Akasyah) yang baru melangkah ke tingkatan satu ..dan juga cucu yang paling rapat dengan Allahyarham...Danish. Alhamdulilllah...semuanya dikurniakan Allah dengan semangat yang kental untuk menghadapi dugaan ini...dan si kecil pun sudah dapat mengerti akan pemergian insan yang paling rapat dengan beliau, yang sentiasa bersama beliau siang dan malam. Maklumlah..kami semua tinggal di bawah satu bumbung. Keakraban antara datuk nenek dengan cucu tunggal ni (buat masa ini) tiada sesiapa dapat menafikannya. Tambah pula..datuk dan nenek belah Abbi dah lama meninggal dunia. Kegembiraan Arwah Abah dengan kelahiran Danish juga bagaikan mengisi saat2 indah di tahun2 akhir hayat beliau. Seluruh warga kampung mengetahui..di mana ada arwah..di situ juga ada Tok Mi dan cucu emas beliau ni. Begitulah akrab, rapat dan indah kenangan itu. Seperti juga kami di masa kecil dulu...tidak lama mengecap kasih sayang datuk kami.

Walaupun Arwah Tok Bah sudah tiada...tapi nama arwah Tok Bah sentiasa bermain di bibir si kecil ni. Semoga kenangan yang indah ketika bersama arwah akan tetap segar diingatan Danish dan masa-masa yang mendatang ini..dapat beliau melakarkan kenangan indah bersama Tok Mi, Eyang dan kami semua yang masih ada disamping beliau...(Teringat plak kenangan waktu kecil2 dulu..kenangan yang paling indah..waktu dapat bermanja dengan datuk dan nenek. Sayangnya mereka kepada cucu melebihi kasih sayang mereka kepada anak mereka sendiri)

Emmm..selain dugaan yang berlaku dalam 2009 ini...sebenarnya..kami agak sibuk jugak dengan family project. bak kata orang hobi..mengisi masa lapang....sambil mencari rezeki... Masa lapang kami terisi dengan bisness kecil-kecilan kami iaitu...Casa Abadi Homestay. Kami menawarkan rumah penginapan untuk mereka yang ingin berkunjung ke Kelantan. Sila lah layari kami di http://casaabadi.com untuk mengetahui dengan lebih lanjut...

So, until we meet again in my next entry....salam sayang dari saya aka Kak Ila dan Danish.....maklumlah dah lama tak menulis entry.. hehehe..



Tuesday, 1-Jul-2008 12:00 Email | Share | | Bookmark
Happy Birthday Sayang...

 
My cute little boy Turn's 2 today!!!!...Cepatnya masa berlalu...Mami rindu sangat-sangat kat Danish.....From the first day you were born until now....Really really miss you.....Muaahhh....Tiap waktu asyik teringat jer....kalau kat opis macam nak balik cepat jer...tp kerja terlalu banyakkkk....Bila tengok Danish tido...mami nak pandang jer muka sayang ..tak puas dipandang mata sayangku.....Dikaulah permata hari mami....Dikaulah kekuatan dan semangat mami.....Be a very good boy....I LOVE YOU SO MUCH....!!!!


Saturday, 14-Jun-2008 07:19 Email | Share | | Bookmark
Monthly Games ~ Bowling

 
 
These pictures taken a few weeks before Bowling Friendship Games between IKCM-UMK.Semua dok belajar strategi balingan daripada pemain cilik....





Wednesday, 28-May-2008 09:04 Email | Share | | Bookmark
Salam all...

 
Hai...lamanya tinggalkan fp niii..dah bersawang abih semuanya....

My fren tegur...lamanya tak jenguk rumah...ke mana pegi agaknya....
Kami tak ke mana-mana cuma terlalu banyak keje dan tugasan yang kena catch up sekarang sampai nak spend time time untuk update fp pun tak sempat....bukan kerana tak de aktiviti lain selain keje...keje...keje.... sempat la jugak melakukan aktiviti riadah bersama keluarga dan rakan-rakan sekerja....cuma tak sempat nak bercerita panjang lebar kat sini...

Part time bisness pun sempat buat bila hujung minggu jer...itu pun kadang-kadang...kalau tak ...ke ofis jugak tempat menghabiskan masanya.....hehehe...family pun mengamuk jugak kadang-kadang...hehehe..tapi apa boleh buat....keje makan gaji kannn....tambahan pulak...keje kami terikat ngan dateline....jenuh mengejar dateline....kalau tak kejar...kang bos plak yang kejar kita... hehehe....sorry boss.... but it is still a very good experience working with the company like this....

Persiapan dari segi hadiah... sebelum balik keje sempat membungkus hamper

















Pasangan juara...



Inilah entry kali ni adalah untuk menempek gambar-gambar sewaktu Bowling Friendship Game IKCM-UMK Team yang berlangsung hujung minggu lepas. Ini last minute punya program but syukur dapat berlangsung dengan jayanya dan participants pun bermain dengan bersungguh-sungguh walaupun pada mulanya ia sekadar untuk merelease tension sahaja....Thanks to all the participants and my ad hoc committee members...semua IKCM UMK team kerana support this event.


[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016 | Powered by Womplify

ns4008464.ip-198-27-69.net